szerda, január 27

Australia Day és Festés 2

Új képeket tettem fel az eddigi festési munkálatokról és tegnapi munkaszüneti napról, az Australia Day-ről. Mivel most nincs időm szépen kifejteni, hogy s mint történtek a dolgok, ezért gondoltam, hogy a képek és ez a bejegyzés hírértékű a kiváncsiskodók részére. :))))
Remélem, nemsokára lesz időm és erőm beszámolni.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Réka, Krisztián!

    Reméljük, hogy időd is, erőd is lesz, várjuk a beszámolót! Jó lett volna, ha az itthonlétetek alatt hozzánk is eljutottatok volna, de próbálkozni se mertünk a meghívásotokkal, mert nagyon át tudjuk élni a hazalátogatók állandó időzavarát. Hátha egyszer hosszabb időre jöttök majd haza :o)

    Sok szépet és jót kívánva szeretettel ölelünk Benneteket: Lilla mama, Lilla papa (Budapestről).

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen. Hát valóban alig volt időnk otthon, igyekeztünk minden percet kihasználni, és annyit adni magunkból az otthoniaknak, amennyi esetleg pótolja az elmúlt két év "nem-otthonhon"-létből származó hiányt, és amennyit bírtunk... Még így sem volt hiánytalan a dolog.
    Július elején tervezünk hazamenni újra, de most a kórussal. Igaz, privát időnk talán még kevesebb lesz, de a koncertekre szívesen látunk Benneteket!! Küldünk meghívót, amint lesz.
    Reméljük, ti is jól vagytok. Sok puszit küldünk: GergőBence keresztszülők :)

    VálaszTörlés