vasárnap, február 15

Február 15. vasárnap

Reggel 7-kor ébresztett a telefonom, és gondoltam, visszaalszom még, de akkor bevillant, hogy ma vasárnap van, és kezdődnek a magyar hírek az SBS-en. Megnéztem. Ezek a hírek már legalább egy hetesek voltak, hallottam róluk korábban. De azért nagyon jó volt magyar tv-adást hallgatni, még ha ilyen korán is volt.
Judyék 10 körül jöttek az ággyal. Des, a férje és Adrian, a fiuk jött vele Adrian platós kisteherautójával. Nagyon kedvesek voltak, jó volt őket újra látni. Amikor a lakáshoz értünk, annak az ajtaját nyitva találtuk... A tulajdonosok takarítottak épp, így Judyék személyesen megismerkedhettek velük. A sikeres ágyátvitel után hazamentünk, és megbeszéltük az Indiából hazaérkezett Lacival, hogy este átjön, és kiheveri nálunk az utazás fáradalmait.
Most az egyetemen vagyunk mind a hárman, és Laci apukájával beszélgetünk webcamerával és mikrofonnal. Olyan jóóóóó!!!! Az egész családot felkeltettük, hogy láthassák a kisfiukat, aki már két éve nem volt otthon. Épp most akarják rábeszélni, hogy menjen haza. Ő szívesen menne, de nem küldik otthonról a repjegyet neki. Mindenféle információt tudok meg itt róluk, de ezt most nem írom le. Ezek között például azt, hogy Laci 28 éves.
A beszélgetések után hazamegyünk, és a múltkori, a vihar miatt elmaradt vacsorát bepótoljuk. A múltkor 25 órán keresztül nem volt áram, és így ki kellett dobni sok, a hűtőben megromlott ételt. Ma finom csirkemellet sütünk ki sajtos bundában, hozzá Krisztián héjába sült krumpli specialitásával és salátával töltjük az estét. Reméljük, tényleg finom lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése